Cum puteți aduna puncte


COLECTEAZĂ PUNCTE CU FACTURILE ȘI BONURILE DE ACHIZIȚIE

Primești puncte pentru achizițiile de produse Knauf făcute în perioada 01.01.2022 – 30.11. 2022.

DE REȚINUT:

Din motive de taxe și închidere an fiscal, putem accepta dovezile de achiziție după cum urmează:

- Pentru produsele care intră în program achiziționate în perioada 01.01.2022 – 30.06.2022 dovezile de achiziție trebuie încărcate în platforma sau trimise pe e-mail marketing-ro@knauf.com până la data de 31.07.2022.

- Pentru produsele care intră în program achiziționate în perioada 01.07.2022 – 30.11.2022 dovezile de achiziție trebuie încărcate în platforma sau trimise pe e-mail marketing-ro@knauf.com până la data de 31.12.2022

Pentru a colecta puncte ai nevoie de dovada achiziției de produse Knauf, respectiv de factură sau bon fiscal. Aceste documente trebuie să fie complete și lizibile și să conțină data, număr, numele vânzătorului și produsele Knauf care s-au cumpărat. Datele de pe factură trebuie să corespundă cu datele persoanei fizice sau juridice care s-a înregistrat în program.

Poți trimite dovada achiziției în următoarele moduri:

  • încarcă singur copia achiziției in contul creat în profit.knauf.ro. Primești 1 punct suplimentar de fiecare dată când îți încarci singur factura/ bonul.

  • trimite o copie scanată a bonului fiscal sau a facturii aferente produselor achizitionate prin email la adresa marketing-ro@knauf.com. Nu uita sa mentionezi in mesaj adresa de email cu care te-ai inscris in platforma Knauf Profit, pentru a putea fi identificat si pentru a se putea aloca punctajul aferent.

OBSERVAȚIE:
  • Vei primi 1 punct în plus dacă îți înregistrezi singur factura/ bonul fiscal
  • Dacă vrei să primești 2 puncte suplimentare: înregistrează factura/ bonul în maxim o luna de zile de la achiziție.